Velkommen til Frellsen 
 

Hos Frellsen går vi op i kaffe. Det har vi gjort gennem generationer, hvilket har resulteret i, at vi i dag betjener mere end 7000 virksomheder, institutioner, restauranter m.m., med kvalitets kaffe, kaffemaskiner og komplette kaffeløsninger.   

Hver morgen prøvesmages vores kaffe for at sikre den kontinuerlige høje kvalitet vi er kendt for, ligesom vores maskiner vælges ud fra strenge krav til smag, kvalitet, betjening og nem drift/ vedligehold. Som vi ynder at sige "en god kaffe fortjener en god maskine". 

Vores mange år i branchen er desuden din garant for kompetent rådgivning med stor indsigt/forståelse så I altid tilbydes den bedst mulige kaffeløsning. 
 

Kaffe1

Den gode kop kaffe leveret helt ind på hylden

Hos Frellsen kaffe stræber vi efter at levere den gode kop kaffe. Vi udvælger og importerer selv de rå bønner fra hele verden, hvorefter vi blander, rister og maler bønnerne på vort moderne risteri i Roskilde. Hver morgen prøvesmages nye leveringer for at sikre kvaliteten. Og vores egne chauffører sørger for at kaffen leveres helt ind på hylden eller hvor i ønsker. 

 Læs mere       Kontakt 

 

Kaffemaskiner1

Kaffemaskiner til alle  behov 

Frellsen er leveringsdygtige i alle typer af kaffemaskiner til et hvert behov. Vi har et stort udvalg af de førende brands på markedet såsom  WittenborgBonamatNecta og Rex Royal. 
Køb, lej eller lease, valget er dit. Kontakt vores konsulenter for at høre nærmere. 

 Læs mere       Kontakt 

 

Kaffelosninger1

Den helt rigtige kaffeløsning skræddersyet til jeres behov

Frellsen kaffe leverer komplette kaffeløsninger  til danske virksomheder/institutioner af enhver størrelse, type og sammensætning. Vores store erfaring sikrer at alle parametre tages med i betragtning så i tilbydes den bedste løsning. 
Kontakt vores konsulenter for at høre nærmere om vores kaffeløsninger. 

 Kontakt