HELE BØNNER 

Kaffebønnen består af utallige små celler. Hver enkelt af disse celler indeholder kaffens sjæl og smag. Ved at kværne kaffen gøres det muligt at trække disse herlige smags- og aromastoffer ud. Nymalede bønner bombarderer vores sanser med duft, smag og nydelse i en
friskbrygget kop Frellsen kaffe.

 

FrellsenGourmethb

FRELLSEN GOURMET

Denne kaffe er sammensat, så de specielle smagsnuancer kommer til deres ret. Bl.a. fylde og friskhed fra Colombia, intensitet og blomster fra Kenya, sødme og mocca fra Etiopien. Kaffen er nænsomt ristet for at udvikle bønnerne optimalt.

Lande: Kaffe fra Colombia, Brasilien, Centralamerika og Østafrika.

 

 

 

FrellsenRødhb

FRELLSEN RØD

Denne kaffe er vores mest solgte blanding. Med egenskaber fra Colombia og Java giver det en let syrlig/frisk kop kaffe, der appellerer til dem der sætter pris på en god kop kaffe i hverdagen. Eftersmagen er behagelig med et strejf af Java. 

Lande: Arabica kaffe fra Brasilien, Colombia, Centralamerika og Indonesien (Java).

DomingaShade

FRELLSEN DOMINGA SHADE

Dominga Shade er sammensat af kaffer der giver en fyldig kop kaffe med en kraftfuld krop. Eftersmagen er lidt længere end andre kaffer og har en let krydret note.

Lande: Kaffe fra Centralamerika, Afrika og Vietnam

FrellsenJulius

FRELLSEN JULIUS JAVA

God fyldig blanding. Frellsen Julius Java er fremstillet efter en gammel opskrift, hvor smagen af Java kaffen rigtig kommer til sin ret.

Lande: Kaffe fra Brasilien, Colombia, Centralamerika, Indonesien (Java) og Afrika.

FrellsenØkologiskhb

FRELLSEN ØKOLOGISK

Denne økologiske kvalitetskaffe er dyrket af kooperativer i Central- og Sydamerika. Kaffen er vasket, hvilke fremhæver kaffeoliernes fine egenskaber. Fin fyldig aroma og behagelig eftersmag.

Lande: Central- og Sydamerika.

FrellsenØkologiskFairtrade

FRELLSEN ØKOLOGISK FAIRTRADE

En kaffe med stor fylde og friskhed der adskiller sig fra andre kaffer. De mange fine smagsnuancer afspejler kaffens oprindelse fra Syd- og Mellemamerika. Kaffen er dyrket med respekt for miljøet og sikrer en fair mindstepris til den enkelte kaffebonde.

Lande: Syd- og Mellemamerika.

 

 

FrellsenEspressoItaliano

FRELLSEN ESPRESSO ITALIANO

Denne fyldige og meget kraftige kaffeblanding er fremstillet efter original italiensk opskrift, der giver den espressosmag som foretrækkes i espressoens hjemland. En espresso med karakter og fylde, der gør den egnet til både ren espresso og sammen med mælk.

Lande: Kaffe fra Brasilien, Colombia og Afrika.

 

 

FrellsenEspresso

FRELLSEN ESPRESSO

Kaffen består af udvalgte kaffebønner, der egner sig til at blive espressoristet. Blandingen udnytter de enkelte bønners karakter og giver en fyldig og kraftig smag - ligesom en espresso skal være. Fremstillet efter original italiensk opskrift.

Lande: Arabica kaffe fra Brasilien og Colombia.