HELE BØNNER - SINGLE ORIGIN

Navnet på en Single Origin kaffe refererer typisk til hvor kaffen specifikt er høstet. Dette kan man ikke når det er en blandingskaffe.

Der er mange paramentre, som giver nuancer i Single Origin kaffer; jordbundsforhold, bjergskråning eller plantager, væksthøjde, høstperiode etc.

fancybrazil

FANCY BRASIL

Udvalgt af de bedste bønner fra Brasilien – verdens største producent af kaffe. Smagen er præcis, rund og kort i eftersmagen – kaffe i sin reneste form. Arabica kaffe fra Brasilien.

Keynya

REN KENYA AA+

Ren Kenya Mountain i absolut topkvalitet. Den røde jord og det friske klima på Mount Kenya’s skråninger har givet denne kaffe sit helt eget særpræg af fylde og sødlig friskhed. Arabica kaffe fra Kenya.

Etiopien

REN ETIOPIEN

Kaffe fra Yirgacheffe-distriktet i det centrale Etiopien – et af de fineste områder og oprindelsessted for kaffen som vi kender den. Kaffen har en sødlig blomsteragtig smag, som er helt unik. Arabica kaffe fra Etiopien.

 

 

ØkologiskHøjlandskaffe

ØKOLOGISK HØJLANDSKAFFE

Økologisk højlandskaffe - Denne kaffe er sammensat af 100% vasket Arabica bønner fra Central og Sydamerika. Højlandskaffe betyder langsommere vækst, hvilket giver et højere indhold af æteriske olier og dermed en mere fyldig rund og behagelig smag. Eftersmagen er frisk og kort hvilket gør kaffe egnet til at blive drukket hen over hele dagen. Kaffen er dyrket under økologisk kontrol.

 

 

Colombia

REN COLOMBIA

Stor fylde og intensitet i denne kaffe giver sammen med mange fine nuancer en kaffeoplevelse man vender tilbage til igen og igen. Let syrlig og behagelig afrunding fuldender koppen. Arabica kaffe fra Colombia.

GuatamaleHB

REN GUATAMALA

Stor fylde og intensitet i denne kaffe giver sammen med mange fine nuancer en kaffeoplevelse man vender tilbage til igen og igen. Let syrlig og behagelig afrunding fuldender koppen. 100% Arabica kaffe.

Tanzania

TANZANIA

Tanzania Kilimanjaro AA. Kaffen er dyrket i det nordlige Tanzania i skovrydninger på højtliggende kolde og disede skråninger på Mount Kilimanjaro nær provinshovedstaden Moshi. Kaffen har en vidunderlig sødlig syre og superb duft. Smagen er velafbalanceret med god krop og blød fylde med
delikat friskhed.

Maragogype

REN MARAGOGYPE

Ekstra udsøgt vasket Arabica kaffe. Bønnerer de  største, flotteste og bedst udviklede og udgør i bedste fald 1% af høsten. Skøn liflig og frisk fyldig aromatisk eftersmag

CostaRica

COSTA RICA

Kaffen dyrkes i over 1200 meters højde i Costa Rica’s vigtigste kaffeområde i Central Valley på skråningerne af Poas vulkanen. Jorden er en frugtbar sort lerjord, dannet lag på lag af vulkansk aske og støv. Smagen er fyldig, rund og frisk.

 

 

Lintung

LINTUNG (SUMATRA)

Lintung - Smagen er blød, rund og krydret med en cremet fyldig lang eftersmag. Denne kvalitet dyrkes i dag også i det nordlige bjergrige vulkanske højland på øen Sumatra, og den har den berømte olie Boengie smag.

 

 

JavaSumatra

JAVA SUMATRA

Java Sumatra er en fyldig, let tør og krydret kaffe. Indonesisk Arabica kaffe fra øen Sumatra af Mandheeling typen. Denne kaffe er speciel lysristet, hvilket indebærer, at den originale og unikke aroma bevares optimalt og giver en fyldig, let tør og pikant krydret smag.