NECTA

Necta har en lang tradition for at producere automater af højeste kvalitet til føde- og drikkevarer. Maskinerne indeholder avanceret teknologi, som sikrer en maksimal ydeevne og brugervenlighed kombineret med en høj kvalitet af de udleverede drikke. 

     

 

I katalog

NectaKalea

KALEA ES

Kalea bruger den nyeste teknologi baseret på arven af ægte italiensk espresso, smag og kultur. Kalea har en unik automatisk mælkeskummer, der anvendes til at tilberede mælkebaserede drikke af høj kvalitet for en sansemæssig oplevelse, der begejstrer kop efter kop. Kan servere alle espresso og mælkebaserede drikkevarer.

Optioner og tilbehør: Køleskab, betalingsmodul. 

Brochure    Vejledning

 

NectaCreatouch

KREA TOUCH

Krea Touch er det nye elegante medlem af Nectas HORECA-familie. Flot og stilrent design, stemningsfuld LEDbelysning, krombelagt ramme omkring touchskærmen, sorte højglansoverflader og en fantastisk ydeevne gør Krea Touch til den perfekte pausepartner. Den store touchskærm og den betjeningsvenlige brugerflade giver et stort udvalg af drikke og fleksible løsninger. Kaffe, espresso, db. espresso, café latte, varm chokolade, instant kaffe, varmt vand.

Optioner og tilbehør: Underskab, mulighed for betalingsmodul og rengøringskit

Brochure     Vejledning

 

 

 

NectaKorintoprime

KORINTO PRIME

Korinto Prime med køl og kopvarmer er både beregnet til HoReCa-markedet og til kontorer. Med sit elegante design med koprum i rustfrit stål, der kan indeholde kander med en højde på op til 24 cm, perfekte belysning og mulighed for at udlevere to kopper kaffe på samme tid (dobbelt -udlevering) er maskinen en god løsning. Espresso, americano, café latte, cappuccino, café mocha, varm chokolade, chokomilk og varmt vand.

Optioner og tilbehør: Køleskab, kopvarmer, underskab, betalingsmodul og rengøringskit. 

Brochure     Vejledning