VISACREM

Frellsen Kaffe introducerer ny espresso maskine linie. Visacrem maskiner produceres i Barcelona og helt fra bunden på egen moderne fabrik. Producenten garanterer nyeste teknologi og fremtidssikrede løsninger.

VisacremVetro

VISACREM VETRO

Visacrem Vetro, er en helt ny kaffemaskine, der kombinerer alle fordelene ved en professionel espressomaskine med elegant og stilfuldt design. Vetro's kontrolpanel er fremstillet af SCHOTT® hærdet glas, og maskinen er indbygget i rustfrit stål med malede sidevægge. Vetro har baggrundsbelyste knapper og berøringsfølsomme tastaturer, som sammen med det oplyste arbejdsområde letter brug og rengøring af barista. Med sin stilfulde design og moderne linjer kompletterer den indretningen af enhver virksomhed til perfektion. Vetro'en har også en knap let tilbagespoling Quarter turn dampkran 'Easy Latte ™' system til hurtig mælk dampning.

Brochure

 

VisacremV6

VISACREM V6+

Den perfekte kop kaffe, forberedt på den nye Visacrem V6+. Den eneste maskine, der gør design og espressoteknologi 100% effektiv. En attraktiv strømlinet aluminiumskrop med et berøringsfølsomt glasbetjeningspanel, der giver holdbarhed og nem rengøring. Klassisk espresso teknologi beriget med digital styring med temperatur / tryk sensorer. En 3,5 "LCD personlig touchscreen

Brochure