Firmagavekurve


Giv dine medarbejdere et ekstra klap på skulderen
og et smil på læben med af vores skønne gavekurve
med kaffe og chokolade.
 

De bedste råvarer

Hos Frellsen går vi ikke på kompromis med vores råvarer. Alt fra chokolade, nougat, marcipan, karamel udvælges nøje fra specifikke leverandører, så de indfrier vores strenge krav til kvalitet og smag.

Giv dine medarbejdere og kunder
en særlig gave fra Frellsen


Leder du efter en sikker måde at give dine medarbejdere
eller dine kunder et klap på skulderen eller et ekstra smil på læben?
Så er du kommet til det helt rette sted.
Hos Frellsen finder du nogle af de bedste firmagavekurve på markedet.
Med en gavekurv fra Frellsen kan du være sikker på at give en gave, der gør indtryk og bliver husket. 

 

Find den rette gavekurv til dine medarbejdere


Gavekurve har altid været en populær løsning når medarbejdere eller kunder skal forkæles eller have en ekstra belønning. Derfor findes der også massevis af gavekurve på markedet i dag. Men vi vil sige, at vi har den bedste løsning. Og det er ikke bare noget vi siger. De fleste gavekurve indeholder i dag ofte både en god falske vin eller anden form for alkohol, samt noget godt til ganen. 
Det gør vores også – men det er ikke ligesom de andres løsninger. Hos Frellsen laver vi nemlig skræddersyede gavekurve til virksomheder. Alle vores kurve indeholder som udgangspunkt noget sødt i form af enten vores lækre chokolade eller vores verdensberømte flødeboller, samt en eller flere varianter af vores fantastiske kaffe. 
Langt de fleste elsker både kaffe og chokolade og vi er sikre på, at vi også har noget, der vil glæde dine ansatte. Samlet set råder vi over mere end 25 forskellige typer kaffe, så er det uden tvivl noget for enhver smag. Det betyder også, at alle medarbejdere ikke behøver at få det samme. I stedet kan vi lave en løsning, hvor vi sikrer, at dine medarbejdere får den helt rette kaffe eller den helt rigtige slags chokolade, tilpasset til den enkelte. På den måde kan alle komme til at føle sig unikke. Bedre bliver det ikke! 

Firmagavekurve til alle anledninger


Hos Frellsen har vi firmagavekurve til alle anledninger, lige fra jubilæer og fødselsdage til særlige mærkedage og højtider som jul eller påske. 
Vi kan hjælpe dig med at skræddersy den perfekte gavekurv, der passer til din virksomhed og dine medarbejdere eller kunder. Vores brede udvalg af kaffe og chokolade, samt vores evne til at tilpasse kurven til den enkelte, gør at vi er sikre på at kunne give en gave, der gør indtryk og bliver husket. Giv dine medarbejdere eller kunder en særlig og unik gave fra Frellsen, og vær sikker på at de vil føle sig værdsatte og forkælede. Kontakt os i dag for at høre mere om vores firmagavekurve og skræddersyede løsninger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noget for enhver smag