WITTENBORG

Wittenborg tilbyder stort sortiment af automater der serverer friskbrygget kaffe. Automaterne er lette at betjene og vedligeholde. Frellsen kaffe er autoriseret Wittenborg forhandler.

  

 

 I katalog

Wittenborg9100

WITTENBORG 9100

Model 9100 byder på en række nye funktioner der bringer den helt frem blandt de bedste og nyeste maskiner i branchen. Maskinen er født med en stor 10” touchskærm, til at styre alle maskinens mange funktioner og features. Maskinen er opgraderet så den kan lave både espresso- og almindelig kaffe. Kombineret med 2 typer kaffe, mælk og chokopulver åbner det for en verden af gode kvalitets produkter der kan matche den krævende brugers behov. Kaffe, kaffe med mælk/sukker, espresso, espresso med sukker/mælk, cappuccino, wiener melange, café au lait, espresso choco, chokolade, chokolade milk, the vand og kandebryg.

Optioner og tilbehør: Koldt vand, underskab, betalingsmodul og rengøringskit.

Brochure       Vejledning

 

 

Wittenborg9000

WITTENBORG 9000

Model 9000 er en elegant kaffeautomat der med sit innovative bryg system leverer kvalitets kaffe og espresso samt et stort udvalg af lækre cremede drikke. 

Wittenborg95

WITTENBORG 95

Vores nye automat til den perfekte kop kaffe, varm chokolade eller cappuccino, mulighederne er mange. Automaten er udstyret med 6 drikkevalg– samt mulighed for kandebryg. Dobbelt pumpeteknologi giver effektivt bryg af sort kaffe. Toplåg har gjort den daglige opfyldning lettere. Elektronisk sensor, sikrer at koppen er korrekt placeret før udlevering. Let og automatisk rengøringsprogram.

Optioner og tilbehør: Koldt vand, underskab, betalingsmodul og rengøringskit.

Brochure     Vejledning  

 

Wittenborg7100plus

WITTENBORG 7100 PLUS

Skandinavisk design og driftsikker friskbrygsautomat med mange muligheder. Kaffe og espresso (friskbryg i 3 styrker) med/uden sukker-mælk, cappuccino, wiener melange, café au lait, espresso choco, chokolade, chokomilk, thevand og kandefunktion. Kopsensor forhindrer fejlbetjening.

Optioner og tilbehør: Koldt vand, underskab, bordplade, betalingsmodul og rengøringskit. FB7100 fås også som instant-model eller maxi-model med ekstra kapacitet. FB7100 Plus er energioptimeret for at sikre lavt strømforbrug.

Brochure      Vejledning       Vedligehold 

 

Wittenborgfb55

WITTENBORG FB55

Driftsikker populær maskine der brygger en frisk kop personlig kaffe hver gang. Kaffe og mokka i 3 styrker, thevand og kandefunktion. Kopsensor forhindrer fejlbetjening.

Optioner og tilbehør: Koldt vand, underskab, bordplade og rengøringskit. 

Brochure      Vejledning      Vedligehold     

 

 

 

Wittenborgbrandet er kendt for sin kvalitet, pålidelige tabletopautomater med et distinkt skandinavisk design. Klassiske skandinaviske værdier sikrer, at Wittenborg leverer skræddersyede produkter af højeste kvalitet. Produktsortimentet er bemærkelsesværdigt for sine designmæssige kendetegn.

Det tilbyder et stort udbud af forskellige teknologier, fra touchskærm til friskbryg- og bean-to-cup-kaffe. Automater fra Wittenborg leverer alle et stort og bredt udbud af forskellige drikke, der er lette at tilberede takket være de brugervenlige automater.

Sammen med de elegante automater fås et stort udvalg af matchende tilbehør så som underskabe og bordplader, og de er omhyggeligt designet til at være både funktionelle og smukke. Wittenborg står for excellent kvalitet, innovation og design - og alle Wittenborgautomater er 'designed to last'!