DEN GODE KOP KAFFE

Hos Frellsen kaffe stræber vi efter at levere den gode kop kaffe. Vi udvælger og importerer selv de rå bønner fra hele verden, hvorefter vi blander, rister og maler bønnerne på vort moderne risteri i Roskilde. 

Læs vores inspirerende folder om kaffe, kaffens vej og produktion

Hent her

OMHU

En kaffebønne indeholder mere end 1100 forskellige smagsstoffer. Yderligere, så har hver type kaffebønne smagsegenskaber som ikke kun varierer fra sort til sort, men også fra år til år. Dette stiller store krav til kontrol og ekspertise. For at sikre den kontinuerlige gode kvalitet og smag, testes hver enkelt af vores kaffekvaliteter dagligt af professionelle kaffesmagere, inden den godkendes. 

HOVEDBLANDINGER

Vi har et stort udvalg af kaffeblandinger med forskellig smag, ristegrad og formaling. Derudover har vi udviklet kaffe, der er specielt tilpasset stempelkander og friskbrygautomater.

  Vores udvalg  

HELE BØNNER 

Kaffebønnen består af utallige små celler. Hver enkelt af disse celler indeholder kaffens sjæl og smag. Ved at kværne kaffen gøres det muligt at trække disse herlige smags- og aromastoffer ud. Nymalede bønner bombarderer vores sanser med duft, smag og nydelse i en friskbrygget kop Frellsen kaffe.

 Vores udvalg 

HELE BØNNER - SINGLE ORIGIN

Navnet på en Single Origin kaffe refererer typisk til hvor kaffen specifikt er høstet. Dette kan man ikke når det er en blandingskaffe.

Der er mange paramentre, som giver nuancer i Single Origin kaffer; jordbundsforhold, bjergskråning eller plantager, væksthøjde, høstperiode etc.

 Vores udvalg 

 

CELLINI

Cellini er et af de ældste og mest respekterede kaffe mærker i Italien. De har produceret kaffe af høj kvalitet i årtier og er kendt for deres store passion og perfektionisme. Specielt deres udsøgte espressokaffer er populære. 

 Vores udvalg