Bliv forhandler
 

Kvalitet i din forretning!
Frellsen kaffe og Frellsen chokoladebutikker drives og ejes af I.M. Frellsen K/S
Vi tilbyder ikke franchise, men vi vil gerne i dialog med specialbutikker om samarbejde omkring vores produkter. Vi tilbyder også private label produktion af kaffe i egen folie til forskellige formål.
Hos Frellsen mener vi at der skal mere end god kaffe & chokolade til et godt samarbejde!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv virksomhedens CVR nummer

Frellsen har eksisteret siden 1897, hvoraf de sidste 70 år med kaffe. 
Og de mange års erfaring fra branchen, er noget der kommer vores kunder til gode, gennem stor indsigt, forståelse, viden og tryghed når du handler hos os. 

Kvalitetsprodukter

Hos Frellsen kaffe fører vi et stort udvalg af egenproducerede kvalitetsprodukter inden for kaffe, te og chokolade. Kaffen udvælger og importerer vi selv, hvorefter vi blander, rister og maler bønnerne på vort moderne risteri i Roskilde. Chokoladen fremstilles uden konserveringsmidler, ud fra stolte håndværksmæssige traditioner og de bedst tilgængelige råvarer.

  Frellsen samhandel

Hos Frellsen kaffe ønsker vi at give kunderne et veloplyst, transparent og sikkert beslutningsgrundlag! I vores priser er miljø og afgifter altid medregnet i prisen.

Kaffeløsninger

Frellsen kaffe har stor erfaring i levering af profesionelle kaffeløsninger til virksomheder og institutioner af enhver størrelse og sammensætning. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Konsulent & rådgivning

Når du vælger Frellsen Kaffe som leverandør, har du mulighed for at få besøg af en af vores erfarne konsulenter - der sammen med dig vil gennemgå jeres forbrug, udfordringer og ønsker. Ved at alle parametre tages med i betragtning, sikres det, i får den bedst mulige kaffeløsning.

  Samfundsansvar - CSR

Gennem 4 generationer har familien Frellsen drevet virksomheden. Den langsigtede tilgang og værdier falder os derfor ganske naturligt - vi tror på at vores handlinger kan skabe en bedre verden både i det nære og store perspektiv.

Kundeservice & bestilling

Frellsen kaffes kundeservice sidder klar til at hjælpe og modtage dit opkald eller mail. Vi modtager ordrer og stiller dig i kontakt med vores værksted eller din konsulent, afhængigt af dit ønske. Vi har åbent på telefonen for bestilling mellem 8.00 og 16.00. Fredag til kl. 14.00. Eller få login til vores webshop og bestil der 24/7. shop.frellsen.dk

 Egen serviceafdeling

Hos Frellsen kaffe har vi egen landsdækkende serviceafdeling. Vi kender værdien af hurtig levering og udrykning hvis nedbrud skulle opstå. Ved valg af kaffeløsning, vil i få besøg af en Frellsen teknikker der sætter det hele op og giver grundig instruktion i brug af og vedligehold af valgte løsning.

  Egne chauffører

Hos Frellsen kaffe har vi valgt at have egne chauffører, da vi ønsker at sikre god, stabil og personlig levering. Hvert distrikt har sin egen chauffør og det betyder, at du altid får besøg af den samme person, der sikkert leverer dine varer ind på hylden eller til anviste plads.