Kafferådgivning hos Frellsen


Som erhvervskunde hos Frellsen får du adgang til Danmarks dygtigste kaffekonsulenter og den bedste kafferådgivning. Find den rette løsning til din virksomhed i dag. 

Kafferådgivning tilpasset den enkelte virksomhed 

 

Vores historie

 

Kaffe katalog

 

Kundeservice

 

Kaffekonsulent

 

BÆREKRAFT

 

Webshop

  At vælge den rigtige type kaffe til virksomhedens smag og præference.

 

  Rådgive om vores mange kaffebønner, og hvordan man kan få det bedste ud af dem.

 

  At skræddersy kaffeoplevelsen for dine ansatte eller kunder.

Vores kafferådgivning tilpasses altid til den enkelte virksomhed.

Vores rådgivning er derfor både relevant for virksomheder som restauranter og cafeer der ønsker at tilbyde deres kunder den bedste smagsoplevelse, samt mere almindelige virksomheder, som ønsker at tilbyde den bedste kaffe og chokolade til deres medarbejdere. 

Vi lægger stor vægt på at give rigtig og troværdig rådgivning ved valg af kaffeløsninger.

Da vi har kaffekonsulenter i hele Danmark, kan vi hurtigt sende en konsulent ud til dig. Vores konsulenter har et lige så stort kendskab til vores kaffe som de har til dit lokalområde. 

  Rådgive omkring brug og vedligeholdelse af virksomheds kaffemaskiner.

 

  Træne medarbejdere og personale i, hvordan man brygger den bedste kaffe.

 

  Rådgive om hvordan man kan spare penge på kaffeomkostningerne.

Find den bedste kaffe til din virksomhed hos Frellsen

Kaffe er en vigtig faktor for trivslen på langt de fleste arbejdspladser. Kaffen er ofte det første, vi rækker ud efter, når vi møder ind om morgenen. Det er ikke kun vigtigt for at give os en god start på dagen, men også for at skabe et socialt samlingspunkt på arbejdspladsen. 

Hos Frellsen har vi mange års erfaring med at rådgive

Både små og store virksomheder med at vælge de bedste løsninger, hvorfor vi også kan tilbyde den bedste kafferådgivning i landet. Men i takt med, at virksomheder vokser sig større, kan det være svært at vælge den bedste kaffeløsning, da flere medarbejdere ofte betyder flere holdninger til, hvad der anses for at være den bedste kaffe.

Vi lægger stor vægt på at give rigtig og troværdig rådgivning ved valg af kaffeløsninger.

Da vi har kaffekonsulenter i hele Danmark, fra København til Skagen, kan vi hurtigt sende en konsulent ud til dig. Vores konsulenter har et lige så stort kendskab til vores kaffe som de har til dit lokalområde. 
Hos Frellsen kaffe tilpasses kaffeløsningen altid din virksomhed. Vi ser på dit behov for maskine eller automat, hvilken kaffe der passer ind og den service, du ønsker. Desuden kan du vælge at købe eller måske leje.
 


Find den bedste kaffeløsning til jeres behov


Hos os kan du finde den perfekte kaffeløsning til dit firma. 
Vi er stolte af at kunne sige, at vores kaffe serveres i mange danske virksomheder – faktisk mere end hver sjette danske virksomhed! Udover at tilbyde mere end 25 forskellige kaffebønner fra hele verdens. Vi importerer selv vores kaffebønner fra de bedste regioner i verden og rister dem på vores moderne risteri i Roskilde. På den måde har vi mulighed for at lave helt unikke smagsoplevelser, som du ikke finder andre steder. 
Udover at tilbyde noget af den bedste kaffe du kan finde, så tilbyder vi også et udvalg af de bedste kaffemaskiner til erhvervsbrug fra førende producenter som Rex Royal, Wittenborg og Animo, blot for at nævne nogle.


Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud


Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken kaffeløsning der passer bedst til netop din virksomhed, så kontakt os i her. Vores dygtige kundeservice sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den helt rette kaffeløsning, der passer til dine behov. Der er næppe et spørgsmål som vi ikke har fået før.