MASKINER

Frellsen er leveringsdygtige i alle typer af kaffeløsninger til danske virksomheder og institutioner af enhver størrelse og sammensætning. Vi har et stort udvalg af de førende brands på markedet såsom  WittenborgBonamat, Necta og Rex Royal. 

    

REX ROYAL

Rex Royal fra Schweiz producerer kompromisløs kvalitet indenfor fuldautomatiske espresso maskiner – næsten umulig at slide op.
Let betjening og renseprogram gør Rex Royal til en sand fornøjelse at arbejde med.

       

 

 Vores udvalg 

WITTENBORG

Wittenborg tilbyder stort sortiment af automater der serverer friskbrygget kaffe. Automaterne er lette at betjene og vedligeholde. Frellsen kaffe er autoriseret Wittenborg forhandler.

    

 

 Vores udvalg 

NECTA

Necta har en lang tradition for at producere automater af højeste kvalitet til føde- og drikkevarer. Maskinerne indeholder avanceret teknologi, som sikrer en maksimal ydeevne og brugervenlighed kombineret med en høj kvalitet af de udleverede drikke. 

     

 

 Vores udvalg 

BRAVILOR BONOMAT 

Bonamat producerer markedets bedste kaffemaskiner og bryganlæg. Her er vores udvalg af maskiner til friskbryg, kande og instant 

   

 

 Vores udvalg 

VISACREM

Frellsen Kaffe introducerer ny espresso maskine linie. Visacrem maskiner produceres i Barcelona og helt fra bunden på egen moderne fabrik. Producenten garanterer nyeste teknologi og fremtidssikrede løsninger.

 

 Vores udvalg 

ØVRIGE MASKINER
 

> Drikkevandskøler   

> Fødevare-automater   

> Juicedispencer

> Betalingsmodul