Rex-Royal

Rex-Royal fra Schweiz producerer kompromisløs kvalitet indenfor fuldautomatiske espresso maskiner – næsten umulig at slide op hvilket gør det til en perfekt kaffemaskine til små og store virksomheder.
Let betjening og renseprogram gør Rex-Royal til en sand fornøjelse at arbejde med.

Rex-Royal S1

Denne nyudviklede maskine giver dig mulighed for at brygge en god espressobaseret kop kaffe med frisk mælk eller forsyne dig med varmt vand. Med den integrerede instant beholder kan du fremstille chokolade ved et enkelt tryk på den interaktive 7” Touch skærm
S1 har et fantastisk kompakt design , men det kan håndtere enhver  situation med lethed. Hvad enten du ønsker et mikroskum af perfekt  kvalitet til en Cappuccino eller en tre-lags latte macchiato - du kan  nyde alt dette og flere specialiteter med et tryk på en knap.
Vi anbefaler Brita purity vandfilter/serviceaftale

Tilvalg og tilbehør:
Grumsgennemføring under bord
Berøringsfri løsning

 

Brochure
Vejledning

REX-ROYAL S2

Denne ny udviklede maskine fra Det Schweiziske firma Rex-Royal giver dig mulighed for at brygge en god kop kaffe og samtidigt forsyne dig med varmt vand.. Med de to integrerede instant beholdere kan du fremstille cremet mælk og chokolade ved et enkelt tryk på den interaktive 7” Touch skærm.

S2 erstatter den tidligere model Rex-Royal S 200. S2 er forbedret på vitale punkter, så som 2 x 0,6 L. kedler, ny forbedret metal brygger, støjsvage kværne med større kapacitet, større støjsvag pumpe og alle dele produceret i stål der forlænger levetiden.

Brochure
Vejledning

REX-ROYAL S300

Vi præsenterer den nye udgave af Rex-Royal S300 der giver dig mulighed for friskbrygget kaffe på hele bønner. S300 giver brugerne alle de valgmuligheder der stilles til en personlig kop kaffe i særklasse. Dette løsningsforslag vil løfte den nuværende kaffeoplevelse markant.

Valgmuligheder: Kombineret med de 2 typer kaffebønner kan maskinen via chokoladepulver og mælkeprodukt producere stort set alle tænkelige kombinationer: Espresso, kaffe, Cafe Latte, Cappuccino, varm kakao, mælkeskum og varmt vand til te.

Brochure 
Vejledning 

Skal vi komme på besøg?

Vi lægger stor vægt på at give rigtig og troværdig rådgivning ved valg af kaffeløsninger.
Vi har konsulenter i hele Danmark og vi kan hurtigt sende en konsulent ud til dig.