Få en kaffeløsning til din virksomhed

Hos Frellsen stræber vi efter at levere den bedste kaffe og de bedste kaffemaskiner på markedet til både små og store virksomheder.
Vi har mere end 25 forskellige typer frisk kaffe på hylden, som kan købes engros.
Tag et kig på vores udvalg af kaffe og kaffemaskiner og find  rette løsning til din virksomhed.
Med os som jeres kaffeleverandør kan i være sikker på aldrig at løbe tør for kaffe.

Find den rette kaffemaskine til jeres behov

Vi er enormt stolte over at kunne sige, at vi allerede serverer mere end hver sjette kop kaffe til danskerne på arbejdspladsen.

Som kunde hos Frellsen, får du også adgang til vores dygtige og erfarne kaffekonsulenter.
Vores kaffekonsulenter vil sammen med dig gennemgå jeres forbrug, samt høre om jeres udfordringer og ønsker.
På den måde kan vi sikre, at I får en kaffeløsning der er tilpasset til jeres behov.

Kontor

Hos Frellsen har vi kaffemaskiner og kaffeautomater, der passer til både små og store kontorer. Find den bedste kaffemaskine til dit kontor i dag.

Restauranter

Et godt måltid på en restaurant afsluttes ofte med en god kop kaffe. Hos Frellsen finder du de bedste kaffemaskiner og kaffeautomater, som kan bidrage til at give dine gæster en god oplevelse.

Café og hotel

Hos Frellsen tilbyder vi professionelle kaffeløsninger til små og store cafeer i hele landet. Find din rette kaffemaskine til din café i dag.

Vores forskellige typer af kaffemaskiner

En verden af kaffe

Ingen kunder er ens.
Vi ved derfor godt at der skal mere end god kaffe til en god kaffeløsning.
Derfor er kunden altid i centrum og vi er overbeviste om, at god service er nøgleordet for et godt samarbejde.
Vi sigter mod at lave professionelle kaffeløsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov.

Vores mest populære kaffemaskine

 
 

Rex Royal

Rex Royal fra Schweiz producerer kompromisløs kvalitet indenfor fuldautomatiske espresso maskiner – næsten umulig at slide op. Let betjening og renseprogram gør Rex Royal til en fornøjelse at arbejde med.
 

Få en skræddersyet kaffeløsning til jeres behov

Kaffemaskiner er dog ikke det eneste, vi har på menuen.
Vi har selvfølgelig også masser af god kaffe af bedste kvalitet.

Vi er enormt stolte over at kunne sige, at vi allerede serverer mere end hver sjette kop kaffe til danskerne på arbejdspladsen.

Der findes således masser af Frellsen kaffe og kaffemaskiner på en lang række danske restauranter, cafeer og kantiner rundt omkring i landet.
 

Endvidere har vi varmt/koldtvandsmaskiner, snackautomater, te, flødeboller, chokolade, tilbehør til kaffe - kort sagt alt til pausen.

 

Køb kaffe hos Frellsen

 

Vælg imellem mere end 25 typer god kaffe fra hele verden.
At finde og vælge en den rette kop kaffe kan være en stor udfordring for mange virksomheder. På den ene side vil man gerne servere en kaffe, som både glæder kunder og kollegaer, og som er til at betale på samme tid.

Men bare rolig, det behøver ikke at være svært at gøre alle glade.

Vi fører selv et stort udvalg af egenproducerede kvalitetsprodukter inden for kaffe, te og chokolade. Samlet set har vi mere end 25 forskellige typer kaffe, som kan købes i store mængder.
Vi udvælger og importerer selv kaffen fra de bedste egne i verden, hvorefter vi selv blander, rister og maler vores kaffebønner på vores moderne risteri i Roskilde. Vores chokoladen fremstilles ydermere uden konserveringsmidler, ud fra stolte håndværksmæssige traditioner og de bedst tilgængelige råvarer.
Vores bønner kommer fra en række forskellige lande såsom Honduras, Peru, Brasilien, Columbia, Afrika og Vietnam blot for at nævne nogle. Fælles for alle vores lande er dog at de producerer kaffe af meget høj kvalitet, som giver de bedste forudsætninger for at lave unikke smagskombinationer.
I vores sortiment finder du ydermere flere former for økologisk kaffe, samt ikke mindst Fair-trade kaffeblandinger.

Find den rette kaffe til jeres behov

Vi er enormt stolte over at kunne sige, at vi allerede serverer mere end hver sjette kop kaffe i dansk erhvervsliv.

Vi er således vant til at lave unikke kaffeløsninger tilpasset virksomheder herunder blandt andet til caféer, hoteller, restauranter, kantiner og små og store kontorer inden for en bred vifte af brancher og industrier.

Altid punktlig levering

Udover vores udsøgte kaffe og service er det også vigtigt for os at kunne tilbyde de bedste og mest fleksible leveringsmuligheder. Derfor har vi valgt at have egne chauffører, da vi ønsker at sikre god, stabil og personlig levering. Hvert distrikt har sin egen chauffør og det betyder, at du altid får besøg af den samme person, der sikkert leverer dine varer ind på hylden eller til sin anviste plads.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du stadig har svært ved at vælge hvilken kaffe der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os i dag. Vores dygtige kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den helt rette kaffeløsning.