En verden af te
 

Frellsen vægter kvalitet og troværdighed højt og derfor er det de gode råvarer og den rene smag vi sætter i centrum ved udviklingen af egen te serie samt ved udvælgelsen af supplerende te produkter.

Gå på oplevelse i vores mange varianter og find dine egne favoritter. 

Frellsen Te

Vi har de sidste år haft vores egen teserie, som vi har stræbt efter at gøre endnu bedre. Derfor er hvert tebrev nu pakket, så smag og aroma bevares bedre end tidligere, og vi har øget mængden af te til 1,8g te pr. brev. Det vil give dig som tedrikker en mere fyldig og smagfuld oplevelse.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te er en plante, som vokser i sur jord på højder, fra niveau ved havet op til 2500 m.o.h. Planten er grøn året rundt og lader man den vokse, kan den blive op til 30 meter høj. I store højder bliver busken mindre og vokser langsommere, men kvaliteten på teen bliver bedre. Smagen på te ændres hele tiden på grund af klimaet og temperaturforholdene. Teen er derfor ikke identisk fra dag til dag. Teen dyrkes og fremstilles på teplantagen, og de nyplukkede, friske grønne blade kommer til fabrikken dagligt.

 

Frellsen byder dig velkommen

til en verden af te

 

Te i løs vægt

Frellsen har et stort sortiment af te i løsvægt. Teen er pakket i lufttætte poser af 1 kg.

Good Karma

Good Karma er en serie af yderst velsmagende teer. Alle ingredienser er nøje udvalgt og sammensat så alle kan få en skøn og velsmagende teoplevelse.

Numi økologisk te

Numi bruger hele Fairtrade økologiske blade i teposerne, aldrig bittert smagende testøv eller terester. Hver tepose leverer kvaliteten af løs te og giver en smag som nærer kroppen og beroliger sjælen. For at fremstille den renest mulige te bruges kun rigtig frugt og rigtige blomster, urter og krydderier i teposerne dvs. uden kunstig tilsætning af olier eller smagsstoffer som er almindeligt i markedet. Dette skaber en naturlig autentisk smag.

Tea of Life

Tea of Life er en serie af velsmagende, delikate økologiske og Fairtrade teer. Der er både sort, hvid, grøn og urtete – noget for enhver smag.