Cellini

Cellini er et af de ældste og mest respekterede kaffe mærker i Italien. De har produceret kaffe af høj kvalitet i årtier og er kendt for deres store passion og perfektionisme. Specielt deres udsøgte espressokaffer er populære. 

Cellini bar prestigio

Smagen er meget fyldig, men alligevel blød og rund - en virkelig nydelse for den kræsne espresso-connaisseur. BAR linien er forbeholdt HoReCa og det bedste Cellini kan byde på. Pakket i ventilposer der sikrer at kaffen bevarer sin smag og aroma.

6 x 1 kg.

Cellini bar gran crema

Mellem mørkristet kaffer fra Brasilien, Colombia, Central Amerika og Indonesien. Specielt udviklet til den professionelle Barista. Væsentligt opgraderet med bedre bønner, der giver større fylde og liflighed i koppen. Ekstra fyldig, dejlig cremet smag. Pakket i ventilposer der sikrer at kaffen bevarer sin smag og aroma.

6 x 1 kg.

Cellini crema e aroma

Denne originale italienske espresso kaffe – Cellini Crema E Aroma – er specielt god til mælk – har en herlig fyldig og rund espresso smag. Det er den mest populære espresso type i hele Italien. Blandingen er sammensat af udsøgte kaffer fra Brasilien, Indonesien, Colombia, Central Amerika og Afrika.

8 x 1 kg.

Cellini prestigio

Cellini Prestigio 100% Arabica. Smagen er meget fyldig, men alligevel blød og rund - en virkelig nydelse for den kræsne espresso-connaisseur. Pakket i hårdvac. der sikrer, at kaffen bevarer sin smag og aroma.

10 x 250g.

Cellini classico

Classico blandingen er den mest foretrukne på Italiens mange espresso kaffebarer og udmærker sig ved sin kraft og fylde. Pakket i hårdvac. der sikrer, at kaffen bevarer sin smag og aroma.

10 x 250g.