Vandautomater

 

 

 

Koldt og friskt drikkevand er et gode som alle burde have tilgang til.
Med en drikkevandskøler kan man få friskt og koldt vand i rigelige mængder, hvor omkostningerne samtidigt holdes nede.

Vi har mange andre drikkevandskølere, til glas eller flaske, med eller uden kulsyre

H2O My Top 15 L

Fleksibel opstillingsmæssigt, skal blot tilsluttes el og vandforsyning 3 liter start kapacitet gennem rustfri stålspiral i isbank svarende til max 15 liter nedkølet vand pr. time - intet vandmagasin. Trykknap for tempereret vand, koldt vand og mineralvand. Maskinen kan også fåes i hvid.

 

Brochure 

 

 

J-class Top 30  og Top 45 med UV køler

J-class maskinerne Top 30 / Top 45 er stærke i perioder med spidsbelastning, da de kan levere flere liter koldt vand med minimal temperatur stigning. 
Med en J-class maskine er der også mulighed for at tappe almindeligt tempereret postevand.

 

Hi-Class Top 30 still IB AC

Hi-Class er blandt vores nyeste vandkølere med tempereret-, koldt- og mineralvand. Den kompakte løsning er ideel til kontormiljøer, barer og restauranter. Foruden den store valgfrihed, er vandkølerens design prioriteret højt. Den sorte glasfront, rustfri ståldetaljer på frontpanelet, elektronisk touchbetjening og doserings funktion imødekommer den moderne virksomheds krav og sikrer en fuldendt oplevelse for virksomhedens gæster og ansatte. 
Vi kan levere med kabinet, så maskinen er fritstående på gulvet.

 

 

J-Class indbygningsmodel 30 / 45 L

J-Class top er en fleksibel vandkøler med ekstra spidsbelastningskapacitet. Maskinen benytter sig af et direkte kølesystem igennem en rustfri stålspiral med isbank, som gør at maskinen ikke har et vandmagasin, men samtidig har den ekstra kapacitet ved spidsbelastninger. Kabinettet kan fåes i lysegrå eller sort/sølv. Den kan nemt og fleksibelt opstilles mange steder da den skal tilsluttes el og vandforsyning
Direkte tilkoblet vandforsyningen - fåes til 30 eller 45 liter koldt vand i timen.

Brochure 

H2O MY Indbygningsmodel

H2O MY er en mindre vandkøler, hvilket gør den nemmere at placere og bygge ind i eksisterende miljøer – eksempelvis i et køkken.
Vandkøleren findes både med koldt-, tempereret- og mineralvand samt giver mulighed for at tappe i kop såvel som i flaske.
H2O My kan fåes både til almindeligt vand eller med mulighed for brus.

Brochure 

Niagara 120/180UV gulvmodel

Nedkølet friskt drikkevand. Køler op til 120/180 l i timen. Tilsluttes vandforsyningen og el (gulvmodel tilsluttes også afløb) Model (UV) med UV belysning af tappeområde og model (WG) med mineral vand kan leveres.

Niagara  EC m/fusionering:

Display som det muligt at indstille vandmængden for glas eller kande og sommer/vinter temperaturer. Funktioner for kontrol af vandforbrug og energi besparelse.
Option på alle Niagara gulv og top modeller.
Kan medføre længere leveringstid.

Brochure

Niagara top 120  bordmodel

Nedkølet friskt drikkevand. Køler op til 120/180 l i timen. Tilsluttes vandforsyningen og el (gulvmodel tilsluttes også afløb) Kan leveres med UV-teknologi i tappeområdet, option.  
Model (WG) med mineral vand på forespørgsel.

Brochure

Niagara In 65 / 120 L

NIAGARA-serien er egnet til større kantiner, restaurationer og barer, hvor vandkøleren skal levere iskoldt drikkevand til mange gæster på samme tid.
NIAGARA-serien har en stor køleflade som sikrer en større startkapacitet og vedvarende kapacitet – også når der er allermest travlt. Kølesystemet suppleres af en isbank som gør nedkølingen hurtigere og mere effektiv.
NIAGARA Indbygningsmodel er særligt velegnet til indbygning i køkken, bar, restaurant og under en bordplade. Desuden har indbygningsmodellen den fordel, at vandkøleren bliver afskærmet fra gangarealer og lignende, som kan være afgørende i forhold til brandmyndigheder eller særlige brancheorienterede hygiejnekrav.
Vi sælger Niagara 65 / 120 L til almindeligt vand og med mulighed for brus.

Brochure 

Skal vi komme på besøg?

Vi lægger stor vægt på at give troværdig rådgivning ved valg af vandautomater.
Vi har konsulenter i hele Danmark, og vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak.