Chokolade til møder


Hos Frellsen tilbyder vi et stort udvalg af lækker chokolade 
og smagfuld kaffe til dit næste møde. 

Gør dine møder endnu bedre med chokolade fra Frellsen


Gør dine møder lidt sjovere og mere mindeværdige med lækker chokolade fra Frellsen. Det er langt fra alle, der bryder sig om at have mange og særligt lange møder. Men du kommer ikke udenom dem. Møder er således afgørende for at både skabe og vedligeholde gode relationer til både sine medarbejdere og ikke mindst til sine kunder.

Vi har samlet set mere end 125 års erfaring
 

med at lave lækker chokolade i høj kvalitet.
Alle vores kakaobønner er nøje udvalgt fra førende producenter
i hele verden, så vi sikrer, at alle vores chokolader
får præcis den smag, vi ønsker de skal have.

 

Chokolade af de bedste råvarer


Hos Frellsen går vi aldrig på kompromis med vores råvarer. Alt fra chokolade, nougat, marcipan, karamel udvælges nøje fra specifikke leverandører, så de indfrier vores strenge krav til kvalitet og smag.

Få en chokoladeløsning tilpasset din virksomhed


Vores ønske er altid at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Vi ved af erfaring at der ikke findes to virksomheder, der er ens og har de samme behov. Derfor har vi heller ikke nogen pakkeløsninger. I stedet fokuserer vi på at lave unikke chokoladeløsninger for vores kunder. 
Udover at tilbyde lækre chokolader til møder og konferencer kan vi også sagtens hjælpe, hvis du er på udkig efter en lækker og velsmagende chokoladegave til dine ansatte. 

 

Løbet tør?

Se vores udvalg af kaffe

Få den bedste chokolade til møder og konferencer hos Frellsen


Hos Frellsen tilbyder vi et stort udvalg af lækre chokolader, der egner sig helt perfekt til både møder og større konferencer. Vi har bogstaveligt talt noget for enhver smag, hvad enten du er til helt klassisk mælkechokolade, fyldte chokolader med hindbær eller noget helt tredje. Uanset hvad du er mest til, så har vi helt sikkert noget der vil falde i din smag. 

 

 

 

At have en lille skål med chokolader stående på mødebordene

kan også hjælpe med at skabe en positiv stemning og bidrage til at øge kreativiteten og samarbejdet. Det kan også være med til at gøre mødet mere personligt og mindeværdigt for dine gæster. Så næste gang du skal holde et møde, overvej at byde dine kollegaer eller kunder på en lækker chokolade fra Frellsen. Det kan gøre en verden til forskel! 

 

Server den bedste kaffe til din chokolade


Chokolade er dog ikke det eneste vi har at byde på. Vi tilbyder også et af landets bedste udvalg af kaffeløsninger til virksomheder, og chokolade og kaffe går som bekendt hånd i hånd. 
I dag står der allerede ’Frellsen’ på mere end hver sjette kop kaffe i dansk erhvervsliv. Vores kaffeløsninger indeholder ligesom vores chokoladeløsninger alt hvad hjertet kan begære fra de bedste kaffebønner til de bedste kaffemaskiner – selvfølgelig tilpasset lige netop dine behov, alt efter, hvilken branche du måtte befinde dig i. Fællesnævneren for både vores velsmagende kaffe og lækre chokolade er selvfølgelig vores skønne udvalg af kaffe- og kakaobønner, som udelukkende kommer fra førende producenter i verden.