4. Generation

Frellsen er en familieejet virksomhed, hvor det i dag er fjerde generation, der sammen med 380 medarbejdere værner om oldefar Julius’ kvalitetsprincipper.

+7.000 Kunder

Frellsen kaffe betjener mere end 7.000 virksomheder, institutioner, restauranter og hoteller med totale, professionelle kaffe-med-mere-løsninger.

AngelBiscuitsBanner2
IsteBanner1
Kaffeløsninger

Ny kaffeløsning på kontoret

Frellsen er leveringsdygtige i alle typer af kaffeautomat løsninger til danske virksomheder af enhver størrelse og sammensætning. Vi har de førende brands på markedet og erfarne konsulenter til at rådgive.

  Kontakt 

Produkter

Kaffe, te & chokolade m.m

Hos Frellsen fører vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter inden for kaffe, te, chokolade og tilbehør. Kaffen rister vi på vores eget risteri i Roskilde og chokoladen er hjemmelavet på vores egen fabrik. Kontakt os for at høre nærmere.

  Kontakt

GratisKaffeprøve

Bestil en gratis kaffeprøve

Frellsen kaffe leverer smag og kvalitet til hver 6. kaffepause på landets arbejdspladser. Har du lyst til at smage en ny kaffe på jobbet? Så kontakt os og få en gratis kaffeprøve til din virksomhed.

  Kontakt

WwwBillede

Nyt Frellsen website 

Hos Frellsen kaffe har vi har længe ønsket at opdatere vores hjemmeside, så vi kan tilbyde brugeren en god oplevelse på alle platforme. Det er vi nu kommet et skridt nærmere, ved introduktionen af denne nye side. 

 Læs mere 

 

 Roskilde  Randers