Espressomaskiner & kværne

Frellsen kaffe har et stort udvalg af espressomaskiner & kværne.
Både manuel og fuld automatiske.

Futurmat Ottima Evo 1gr Tall sort

Futurmat Ottima Evo er espressomaskinen til mindre virksomheder, der bestræber sig på at bruge solidt udstyr med de bedste egenskaber. Futurmat Ottima Evo opnår essensen af enhver kaffeblanding takket være dens fremragende termiske stabilitet og høje pålidelighed.

 

Futurmat Ottima Evo 2gr tall sort

Futurmat Ottima Evo er espressomaskinen til virksomheder, der bestræber sig på at bruge solidt udstyr med de bedste egenskaber. Futurmat Ottima Evo opnår essensen af enhver kaffeblanding takket være dens fremragende termiske stabilitet og høje pålidelighed.

 

Futurmat F3 Autosteam Tall

Det innovative design af Futurmat F3, med sin glatte linjer og sidepaneler af aluminiumslegering, kombineres med et programmerbart varmtvandsudtag, filterholdere og ergonomisk trykknapper for at fange essensen af dit valg af kaffeblanding: glat, intens og fuld af følelser at opnå den perfekte espresso.

 

Profitec Pro 700

Pro 700 er ikke kun et optisk blikfang. Maskinen er meget brugervenlig.
Pro 700 har en stor kop bakke, som kan fjernes helt for at fylde vandtanken. Ingen grund til uhensigtsmæssig at skulle fjerne kopperne hver gang. 
De nostalgiske drejeventiler gør det umuligt at dreje over gevind, således slidtage mindskes væsentligt.

Når du laver en espresso, er vand ikke taget fra kedlen, men altid fra frisk vand ud af 3L tanken p.g. af  varmevekslerens termosifon system.

Brochure

Profitec Pro 500

Profitec Pro 500 er en super elegant og lækker semiautomatisk espressomaskine med heat exchanger, der gør det muligt at steame og brygge espresso på samme tid.
Maskinen er sammensat af dele af absolut topkvalitet - bl.a. er den udstyret med en Ulka EX5 vibrationspumpe, varmeveksler, 2 liter stålkedel og det legendariske E61 gruppehoved med en vægt på 4,5kg, der varmes op af vand fra kedlen, og giver dig mulighed for at preinfuse.
Når du laver en espresso, er vand ikke taget fra kedlen, men altid fra frisk vand ud af 3L tanken p.g. af  varmevekslerens termosifon system.

Brochure 

Profitec Pro T64 kværn

___

 
Trinløs espressokværn fra Profitec. 
Kværnen har timer, hvor du kan indstille til single og double shot, med en 1/10 af et sekund. Bønnebeholderen er i tonet plexiglas, der beskytter bønnerne mod sollys. 
Kværnen har et flot udseende og er i primært rustfri stål.
Den perfekte kværn til Profitec Pro 500 og Profitec Pro 700
 

Brochure 

Mahlkönig EK43

___

 

Usædvanligt robust kværn med høj kværne kapacitet, egnet til forskellige finheder som espresso formaling. Poserne er simpelthen fastspændt i poseholder - ingen grund til at holde posen.

 

Brochure

Mahlkönig kværn FCG 2.0

___

Elektronisk styret (timer) og variabel programmering. Let at betjene med trykknapper, justering af malning med en drejeknap fra filter til stempelkande. Elegant og robust design med overskueligt kontrol panel.

 

Brochure
 

Mahlkönig K30ES

Kværnen til den kvalitetsbevidste café eller den seriøse hjemmebarista, der kun accepterer det bedste. En af de mest støjsvage kværne og blandt de absolut hurtigste. Formalinggrad justeres i 24 trin - træk i palen og drej skiven til den ønskede placering. Ingen gammel kaffe, bedre smag og bedre ergonomi. Serverer friskkværnet kaffe lynhurtigt.

65 mm flade knive leverer markedets mest ensartede formaling.
680 Watt motor giver hurtig og støjsvag levering af kaffen

Brochure 

Mahlkönig Tanzania

___

Tanzania er en posekværn, og er designet, så posen klemmes og holdes fast mens der kværnes. Imens bliver posen banket at metalslisken, så kaffen vil falde til bunds i posen.

 

Brochure 

Mito Instantaneo 75

Mito Instantaneo kværn giver dig mulighed for at nyde den fulde aroma af kaffen. Lydisolerede kværnrum, der sikrer lavt støjniveau. Hurtig og pålidelig kværn. 75 mm knive tillader en større mængde malet kaffe på mindre tid.

Monteret på en gummi base for at formindske støj og vibrationer.
Kværnen har aftagelig bajonetholder og køleblæser (kan frakobles)

Brochure 

Skal vi komme på besøg?

Vi lægger stor vægt på at give troværdig rådgivning ved valg af kaffeløsninger til virksomheder af alle størrelser.

Vi har konsulenter i hele Danmark. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak.