Kaffe / chokolade Frappé

 

1 skefuld frappépulver

100 ml mælk

Isterninger

Blendes i 10 sekunder, hældes i glas, pyntes med flødeskum og chokoladesauce.

Iskaffe

 

1 x espresso (stærk Frellsen kaffe el. Frellsen instant kan benyttes istedet)

2 teske 1883 sirup (eks. vanille, tiramisu, amaretto, chokolade, irish cream)

2 dl mælk

Isterninger

Blend i 10 sekunder og servér.

Du kan med fordel lave isterninger af kaffe/mælk - så bliver iskaffen ikke tynd

Koldbrygget kaffe

 

Helt friske fintkværnede Frellsen bønner hældes i en stempelkande.

8-9 gr. pr. kop

Koldt vand hældes på

Lad det trække i 48 timer i køleskabet

Drik det herefter rent eller blandet med is, mælk og/eller likør/sirup

Du får færre bitterstoffer, når du koldbrygger - smag det.

Dalgona

 

2 spiseske Frellsen instant kaffe

2 spiseske sukker

2 spiseske kogende vand

4 dl. mælk

4 isterninger

Instant kaffe, sukker og kogende vand piskes til skummet er tykt og cremet.

Hæld mælk og isterninger i et stort glas, læg skummet overnpå mælken. Servér evt. med revet chokolade på toppen

Græsk kaffe

 

1 teske Frellsen instant kaffe

1 spiseske brun farin

1,5 dl. mælk

3 isterninger

Blend til isen er knust - servér

Frellsen special

 

3 store kugler vanilleis

1,5 dl. kold Frellsen Gourmetkaffe

2 isterninger

Blend til isterninger er knust

Servér med flødeskum og chokoladesauce på toppen

Frellsen Mocca shake

 

3 store kugler vanilleis

1 dl. mælk

1 dl. stærk kold Frellsen Gourmetkaffe

2 teskeer Frellsen kakaodrik

Blend i 20 sekunder

Servér i glas med flødeskum på toppen

Frellsen Is-te

 

1 liter is-te:

1 dl. 1883 Iste sirup (hindbær, hyldeblomst,lemon elle fersken)

9 dl. vand. 

1 håndfuld isterninger

Evt. lidt frugtstykker til pynt

Herligt på en varm sommerdag

Til firmafesten

Gin Hass

 

4 cl. gin

2 cl. 1883 Mangosirup

1 Lime

10 cl. lemon sodavand

Isterninger

Kom gin, sirup og saften fra en halv lime i et glas, rør rundt

Tilføj isterninger og top op med lemon sodavand, pynt med et par skiver lime

Frellsen Hot Shot

 

1 cl. 1883 vanille sirup

2 cl. cointreau

2 cl. varm Rød Frellsen ell.  Frellsen Øko Fairtrade Kaffe

1 spiseske let pisket flødeskum

Likør, sirup og kaffe hældes i glas

Flødeskummet lægges på toppen, pyntes evt. med appelsinskive på glasset